Stichting BelevenisparkNEE als platform
BelevenisparkNEE is een platform voor: Iedere inwoner van Heel die gekozen heeft voor een rustige woonomgeving en dit wil behouden. Liefhebbers van een uniek stuk natuur. Iedereen die vindt dat Heel groen moet blijven. Iedereen die tegen een enorme toestroom van dagelijkse bezoekers is met alle negatieve gevolgen van dien. Cliënten en de ouders van cliënten van Daelzicht, die vinden dat het geld en aandacht naar de verzorging moet gaan en niet naar de ontwikkeling van een attractiepark. Medewerkers van Daelzicht die vinden dat er op de zorg gefocust moet worden. Cliënten en bezoekers die kleinschaligheid en rust nodig hebben. Belastingbetalers van Maasgouw, die willen dat hun geld goed besteed wordt. Zij willen niet dat het terechtkomt in de bodemloze put van een attractiepark.
Samen staan we sterk Stichting BelevenisparkNEE is een platform voor inwoners van Maasgouw. BelevenisparkNEE is tegen een Belevenispark in de woonkern Heel en is in gesprek met alle betrokken partijen: - Gemeente Maasgouw - Provincie Limburg - Politieke partijen - Stichting Daelzicht Wij betrekken daarbij de inwoners. Schrijf u in als sympathisant: “Samen staan we sterk”
“Jij telt”? Daelzicht heeft de slogan “Jij telt”. Het is een mooie slogan, maar de praktijk is anders. Daelzicht heeft de laatste jaren veel gelobbyd bij de gemeente, de provincie en werkgeversverenigingen. Daelzicht vertelt juichende verhalen over het Belevenispark in de kern van Heel. De inwoners van Heel zijn daar niet bij betrokken. Het “jij telt” geldt schijnbaar alleen als het past binnen de belangen van de directie van Daelzicht.
Stichting BelevenisparkNEE is lid van: